За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Тони Димитрова представя бутиковия музикален спектакъл "Моите неизпратени писма" - на 19 Ноември, във ФКЦ

Чаровната любимка на поколения българи Тони Димитрова гостува в Морската столица, за да представи едно бутиково изпълнение в съпровод на Разградската филхармония "Проф. Д. Ненов"!

Музикалният спектакъл на Тони Димитрова "Моите неизпратени писма" на 19 Ноември от 19:00ч, във Фестивален и конгресен център - Варна 15 лв Разграбено

Повече за събитието:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 19 Ноември 2019 (Вторник).
  • Разпечатаният ваучер не е билет и трябва да бъде заменен за такъв на касата на Театър Българан - между 09:00 и 18:00ч в деня на събитието .
  • Музикалният спектакъл на Тони Димитрова "Моите неизпратени писма" се представя на 19 Ноември (Вторник) от 19:00ч, във Фестивален и конгресен център - Варна.
  • Офертата важи за място на балкон.
  • Всички други глобални условия на Oferti.Broshura.bg
Задай въпрос

Осигурено от ТМЦ - Разград

През 1947г в Разград се изгражда театрална трупа към Околийския читалищен съвет. "На 11 май трупата изнесе с голям успех своето първо представление в Разград - драмата "Боряна" от Йордан Йовков", пише през м.май в-к "Разградски народен глас". С ново решение на Околийският народен съвет се формира нов, постоянно действащ състав към читалище "Развитие", наречен Разградски драматичен театър с директор и гл.режисьор Тодор Донев, режисьор Иван Гайдарджиев и щатен актьорски състав от 19 души. Сред тях са: Иван Кондов, Петър Слабаков, Станка Пенчева, Сергей Бартенев, Недялко Матев, Димитър Минев и много други техни колеги от Разград, Шумен и Варна. За театрален салон и гримьорни се ползва салона и подземните помещения на у-ще "Васил Левски". Първият спектакъл е "Хъшове" на Иван Вазов.

В Протокол № 13 на Временната управа от 25.04.1948г се взе Решение № XIV: "Разградския околийски драматичен театър се променя за Народен общински, който да се обособи на самоиздръжка..." През 1953 е наречен Народен театър при Общински народен съвет. Присъден му е статут на Държавен театър през 1957г. От 1957г статутът не е променян и театърът винаги е бил Държавен репертоарен театър.

През годините названието се променя често - Общински, Околийски, Окръжен. Сегашното си име Театрално-музикален център - Разград той носи от 1972г, получено по повод 25 - годишнината си.

Указ № 97 на Държавния съвет на НРБ

Прочети още

Галерия

Офертата е осигурена от ТЕАТРАЛНО-МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР - РАЗГРАД, ЕИК: 000499400, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 08.10.19 до 06.11.19.
Тони Димитрова в бутиковия музикален спектакъл "Моите неизпратени писма" - на 19 Ноември
Топ цена: 15лв
Изтекла оферта! Офертата е грабната 115 пъти за 1 месец.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти