Не изпускай невероятните оферти в Oferti.Broshura.bg. Абонирай се за страхотни предложения!

Концерт - спектакълът на Тони Димитрова "Моите неизпратени писма" - на 19 Ноември, в Зала 1 на Фестивален и конгресен център - Варна

Концерт-спектакълът на Тони Димитрова "Моите неизпратени писма" - на 19 Ноември

Тя е тази, която не следва пътища, a върви там, където няма път и оставя следи! Така, както морето остава завинаги в нас! Омагьосваща, неповторима, винаги различна... Коя е тя? "Открийте" я в завладяващото събитие, което ще се проведе в Зала 1 на Фестивален и конгресен център - Варна!

Концерт - спектакъл на Тони Димитрова "Моите неизпратени писма" на 19 Ноември от 19:00ч във ФКЦ-Варна 20 лв Грабни

Повече за събитието:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 19 Ноември 2019 (Вторник).
  • Разпечатаният ваучер служи като билет и трябва да бъде заверен на касата на Театър Българан, само в деня на постановката от 9:00 до 18:00ч.
  • Концерт - спектакълът на Тони Димитрова "Моите неизпратени писма" ще се състои на 19 Ноември (Вторник) от 19:00ч, в Зала 1 на Фестивален и конгресен център - Варна.
  • Офертата важи за място на ред 10, партер - от 2 до 34 (включително) и от 1 до 39 (включително) и ред 8, партер, 2 - 32 място.
  • Всички други глобални условия на Oferti.Broshura.bg
Задай въпрос

Осигурено от Театър Българан

Театър Българан е първият професионален частен театър на културната карта в гр. Варна и Североизточна България.

Първата презентация на проекта Българан се състоя на 3 март 2004г, в сградата на Военноморския клуб във Варна, където днес изцяло със собствена звукова, светлинна и сценична техника е оборудвана залата на театъра.

Театърът е регистриран като културна организация от Министерство на културата на Република България. От 2010 г. съвместно с Фондация "Световен форум на изкуствата", реализира във Варна театралния фест за монодрама и музика "Световен форум на изкуствата - към звездите". Форумът се провежда всяка година и е под патронажа на ЮНЕСКО и Международния театрален институт ITI. Сред имената на гостите се открояват тези на Ерик Еманюел Шмит, Хана Шигула, Тобиас Бианконе, Всеволод Чобенко.

Прочети още

Повече информация за Театър Българан можете да откриете на адрес www.bulgaran.bg

Галерия

Офертата е осигурена от ВИ ЕН ТИЙМ ООД, ЕИК: 203706991, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 08.11.19 до 19.11.19.
Концерт-спектакълът на Тони Димитрова "Моите неизпратени писма" - на 19 Ноември
Топ цена: 20лв Грабни ваучер
Офертата изтича след:
60:53:44
51грабнати ваучера
0
53

Остават само 2 до разграбване!

Още за разграбване:

Виж всички оферти