За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Мартина Вачкова и Тончо Токмакчиев в комедията "Рейс" - на 5 Ноември, в Драматичен театър "Стоян Бъчваров"

Девет души на път за центъра на града изведнъж осъзнават, че никога няма да стигнат до мястото, на което отиват. Страхът и паниката от предстоящата им смърт изправят пред тях въпроси, несъответствия и парадокси, които стигат от центъра на суматохата и абсурда до универсалните питания за природата на човешката душа.

Комедията "Рейс" на 5 Ноември от 19:00ч на Основна сцена в Драматичен театър "Стоян Бъчваров" 8 лв вместо 16 лв Разграбено

Повече за представлението:

Автор: Станислав Стратиев
Режисьор: проф. Здравко Митков
Сценография: Петър Митев
Участват: Мартина Вачкова, Тончо Токмакчиев, Адриан Филипов, Йоана Кирчева, Антъни Пенев, Асен Данков, Георги Енчев

Скрий текста

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 5 Ноември 2019 (Вторник).
  • Разпечатаният ваучер не е билет и трябва да се замени за такъв на касата на театъра, само в деня на представлението - след 15:00ч и най-късно до 30 минути преди началото.
  • Комедията "Рейс" ще се поставя на 5 Ноември (Вторник) от 19:00ч на Основна сцена в Драматичен театър "Стоян Бъчваров".
  • Офертата важи за място на втори балкон от 1 до 4 ред.
  • Всички други глобални условия на Oferti.Broshura.bg
Задай въпрос

Осигурено от ДКТ "Иван Радоев"

Драматично-куклен театър "Иван Радоев" - Плевен е с близо 100-годишна история като професионален институт. През годините на неговата сцена са работили едни от най-емблематичните актьори в историята на българския театър като Кръстьо Сарафов, Владимир и Коста Трендафилови, Иван Димов и др.

Плевенският театър разполага със собствена трупа и е стопанин на една от най-красивите и функционални театрални сгради на Балканите, която е паметник на културата.

От 1998г към Драматичния театър е открит куклен отдел, който е продължител на плодотворните традиции на несъществуващия вече Плевенски куклен театър.

Галерия

Варна, Център, пл. Независимост 1 052/ 6** *** (скрит) Понеделник - Събота: 10:00 - 19:00ч; Неделя: 10:00 - 16:00ч (каса).
Офертата е осигурена от ДРАМАТИЧНО КУКЛЕН ТЕАТЪР ИВАН РАДОЕВ -ПЛЕВЕН, ЕИК: 000403802, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 10.10.19 до 05.11.19.
Мартина Вачкова и Тончо Токмакчиев в комедията "Рейс" на 5 Ноември
Цена: 8 лв
Регулярна цена:
16 ЛВ
Промо отстъпка:
50 %
Спестяваш:
8 ЛВ
Разграбена оферта! Офертата е грабната 100 пъти

Активни промо оферти:

Виж всички оферти