За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Йоана Буковска-Давидова и Янина Кашева в "Котка върху горещ ламаринен покрив" - на 13 Ноември, в Младежки театър "Николай Бинев"

Какво значи за една котка върху горещ ламаринен покрив да победи? Може би да остане върху покрива, колкото се може по-дълго...?! Отговорите ще откриете в класическото произведение на Тенеси Уилямс - представление на ДТ "Невена Коканова"!

Спектакъл "Котка върху горещ ламаринен покрив" на 13 Ноември от 19:00ч в Младежки театър "Николай Бинев" 10 лв Разграбено

Повече за спектакъла:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 13 Ноември 2019 (Сряда).
  • Ваучерът трябва да се замени за талон с място и ред, най-късно до 40 минути преди началото на представлението във фоайето на залата.
  • Спектакълът "Котка върху горещ ламаринен покрив" ще се играе на 13 Ноември (Сряда) от 19:00ч в Младежки театър "Николай Бинев".
  • Офертата важи за място на редове, по избор от скица - 1, 2, 3, 10 и 11.
  • Всички други глобални условия на Oferti.Broshura.bg
Задай въпрос

Осигурено от ДТ "Невена Коканова"

Историята на ДТ "Невена Коканова", Ямбол е обширна и интересна, но по-важното е, че и днес той успява да съхрани своята все така въодушевена публика, да поддържа постоянна трупа, да създава спектакли адресирани към широка възрастова аудитория, да се грижи за интересен и провокиращ репертоар.

На ямболска сцена са се изявявали много известни актьори и режисьори. Много млади хора са тръгнали от тук, за да утвърдят впоследствие своите имена. Градът, театърът цени и уважава всички тях! Но символът, който носи името на незабравимата Невена Коканова говори много за духа и силата на Ямболския театър. Невена прави първите си стъпка на сцената на ямболския театър само на 17 години и изиграва роли като Фениса и Жулиета, а за това се изисква както талант, така и вяра.

Всяка година в Ямбол се провеждат театрални празници, които носят името на Невена Коканова. Тяхното развитие през годините показва, че си струват усилията да се придаде повече смисъл на изявите на всички добри спектакли, включени в програмата.

Галерия

София, Център, бул. Княз Александър Дондуков 8-10 02/ 988 ** ** (скрит), 02/ 939 ** ** (скрит) Понеделник - Петък: 10:00 - 14:00 и 15:00 - 19:00ч.
Офертата е осигурена от ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР НЕВЕНА КОКАНОВА, ЕИК: 000962706, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 22.10.19 до 13.11.19.
Йоана Буковска-Давидова и Янина Кашева в спектакъла "Котка върху горещ ламаринен покрив" на 13.11
Топ цена: 10лв
Изтекла оферта! Офертата е грабната 56 пъти за 23 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти