За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Спектакълът "Асансьорът" от Георги Марков - на 13 Ноември, Национален студентски дом

Казанлъшкият театър "Любомир Кабакчиев" гостува на столична сцена, за да представи една пиеса за "чистите отношения" между Мъжът и Жената и случайната им среща в един асансьор, който спира между етажите по "силата на съдбата"!

"Асансьорът" на 13 Ноември от 19:00ч, Национален студентски дом 8 лв Разграбено

Повече за постановката:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 13 Ноември 2019 (Сряда).
  • Разпечатаният ваучер не е билет и трябва да се замени за такъв на касите на Национален студентски дом - само в деня на представлението, най-късно до 20 минути преди началото.
  • Спектакълът "Асансьорът" се поставя на 13 Ноември (Сряда) от 19:00ч, Национален студентски дом.
  • Офертата важи за място на 6 - 8 ред.
  • Всички други глобални условия на Oferti.Broshura.bg
Задай въпрос

Осигурено от Театър "Любомир Кабакчиев"

Театър "Любомир Кабакчиев" е драматичен репертоарен театър със статут на общински културен институт, наследник на сценичните традиции на Народно читалище "Искра - 1860" - Казанлък.

През последните 15 години театърът, вече - професионален, с десетките си спектакли и стотиците хиляди зрители, очертава свой собствен облик в културното пространство на Казанлък и цялата страна, носител е на редица български и международни награди.

Трупата на театъра поддържа разнообразен репертоар от детски постановки и представления за възрастни от целия спектър на сценичните изкуства. Театър "Любомир Кабакчиев" има своя публика на територията на цяла България, участвал е във фестивали в Македония, Турция, Русия.

През годините театърът печели редица проекти на Министерството на културата. Особено ярко присъствие в културния живот на Казанлък, театърът има през последните две години, когато неговата продукция, привлича нова аудитория със запомнящи се участия в най-големите културни събития на Казанлък, Долината на розите и тракийските владетели.

Галерия

София, Център, пл. Народно събрание 10 088 78* **** (скрит) 4 Ноември: 19:00ч.
Офертата е осигурена от ТЕАТЪР ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ, ЕИК: 123551647, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 29.10.19 до 13.11.19.
Спектакълът "Асансьорът" от Георги Марков - на 13 Ноември
Топ цена: 8лв
Изтекла оферта! Офертата е грабната 1 път за 16 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти