За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Премиера на спектакъла "Хвърчащите хора" - стихове, песни и басни от Валери Петров, на 30 Септември в Нов театър НДК

Премиера на спектакъла "Хвърчащите хора" - стихове, песни и басни от Валери Петров

Създаден по идея на Ицко Финци и Кирил Калев, документалният спектакъл включва басни, стихове, песни и предлага на зрителя и слушателя едно ново, мисловно пътешествие, в творческия свят на Валери Петров!

Постановката "Хвърчащите хора" на 30 Септември от 19:30ч, в Нов театър НДК 10 лв Разграбено

Повече за спектакъла:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 30 Септември 2019 (Понеделник).
  • Разпечатаният ваучер не е билет и трябва да се замени за такъв на касата на театъра, между 18:00 и 19:15ч в деня на представлението.
  • Спектакълът "Хвърчащите хора" се играе на 30 Септември (Понеделник) от 19:30ч в Нов Театър - НДК.
  • Офертата важи за 1 - 3, 6 и 7 ред.
  • Всички други глобални условия на Oferti.Broshura.bg
Задай въпрос

Осигурено от Нов Театър НДК

През 1947г в Разград се изгражда театрална трупа към Околийския читалищен съвет. "На 11 май трупата изнесе с голям успех своето първо представление в Разград - драмата "Боряна" от Йордан Йовков", пише през месец май в-к "Разградски народен глас". С ново решение на Околийският народен съвет се формира нов, постоянно действащ състав към читалище "Развитие", наречен Разградски драматичен театър с директор и гл.режисьор Тодор Донев, режисьор Иван Гайдарджиев и щатен актьорски състав от 19 души. Сред тях са: Иван Кондов, Петър Слабаков, Станка Пенчева, Сергей Бартенев, Недялко Матев, Димитър Минев и много други техни колеги от Разград, Шумен и Варна. За театрален салон и гримьорни се ползва салона и подземните помещения на у-ще "Васил Левски". Първият спектакъл е "Хъшове" на Иван Вазов.

В Протокол № 13 на Временната управа от 25.04.1948г се взе Решение № XIV: "Разградския околийски драматичен театър се променя за Народен общински, който да се обособи на самоиздръжка..." През 1953 е наречен Народен театър при Общински народен съвет. Присъден му е статут на Държавен театър през 1957г. От 1957г статутът не е променян и театърът винаги е бил Държавен репертоарен театър.

През годините названието се променя често - Общински, Околийски, Окръжен. Сегашното си име Театрално-музикален център - Разград той носи от 1972г, получено по повод 25 - годишнината си.

Указ № 97 на Държавния съвет на НРБ

Прочети още

Галерия

София, Център, пл. България 1, НДК (вход на бившия базар Пасажа, под Пресцентър НДК) 088 65* **** (скрит) 30 Септември: 18:00 - 19:15ч (каса)
Офертата е осигурена от ЕВРО ДИАЛОГ ООД, ЕИК: 175191613, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 21.09.19 до 30.09.19.
Премиера на спектакъла "Хвърчащите хора" - стихове, песни и басни от Валери Петров
Топ цена: 10лв
Изтекла оферта! Офертата е грабната 21 пъти за 10 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти