Не изпускай невероятните оферти в Oferti.Broshura.bg. Абонирай се за страхотни предложения!

Гледайте комедията "Голямото влизане" - на 18 Ноември, в Нов театър НДК

Гледайте една политическа сатира за влизането ни в ЕС, представена на сцената на Нов театър НДК!

Комедията "Голямото влизане" на 18 Ноември от 19:30ч 9 лв Грабни

Повече за спектакъла:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 18 Ноември 2019 (Понеделник).
  • На касата на театъра, в рамките на работното време и между 18:00 и 19:15ч в деня на представлението, ще бъде сканиран QR кодът на ваучера и ще ви бъде издаден билет. Не е необходимо ваучерът да е разпечатан, достатъчно е да покажете неговия QR код от разписка или от телефона си.
  • Комедията "Голямото влизане" ще се представи на 18 Ноември (Понеделник) от 19:30ч, в Нов театър НДК.
  • Офертата важи за място по избор от свободните в момента на замяната.
  • Всички други глобални условия на Oferti.Broshura.bg
Задай въпрос

Осигурено от Нов театър НДК

В началото на новата 2015 година любителите на театралното изкуство ще бъдат зарадвани с една вълнуваща алтернатива на културния живот в София. Известни творци - актьори , режисьори и драматурзи, както и проспериращи и амбициозни млади таланти, обединяват усилията си в създаването на Нов Театър в НДК. Театърът ще бъде с ясна човеколюбива позиция за света, в който живеем. С ценностна система, в която превъзхождат доброто, красивото, съзиданието и любовта.

Спектаклите ще носят радост от сътворението, а хуманистичната естетика ще бъде верую на новия театър. Представянето на българските автори и българската литература ще бъде грижа на неговите създатели. Музиката, киното, изобразителното изкуство също ще присъстват в афиша му.

Нов театър НДК е един от малкото професионални театри в центъра на столицата, със салон от 191 места, който включва в репертоара си както доказали се заглавия от държавните и общински театри, така и представления на частни трупи и на дебютиращи, в театралното изкуство, млади творци.

Редовата програма на Нов театър НДК е от 19:30ч.

Повече информация за Нов театър НДК можете да откриете на адрес newtheatre.bg или във Facebook.

Галерия

София, Център, пл. България 1, НДК (входът на бившия Базар Пасажа, под Пресцентър НДК) 02/ 426 39 56, 088 650 1703 newtheatre.bg Каса: 17:00 - 19:30ч (само в дните, в които има представления).
Офертата е осигурена от ЕВРО ДИАЛОГ ООД, ЕИК: 175191613, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 04.11.19 до 18.11.19.
Гледайте комедията "Голямото влизане" - на 18 Ноември
Топ цена: 9лв Грабни ваучер
31грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти