За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Откриване на новия сезон! Концертът "Влез в моя сън" по случай юбилея на диригента Юли Дамянов - на 29.09 на НМТ "Стефан Македонски"

НМТ "Стефан Македонски открива новия сезон със специален концерт, с който ще отбележи 60-годишния юбилей на своя главен диригент и художествен ръководител - Юли Дамянов. Един красив музикален жест на признание към вярната публика на музикалния театър!

Концертът "Влез в моя сън" на 29 Септември от 17:00ч 15 лв вместо 30 лв Разграбено

Диригенти: Юли Дамянов, Огнян Митонов, Любомир Денев
Участват: Артисти, хор, балет, оркестър на НМТ

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 29 Септември 2019 (Неделя).
  • Разпечатаният ваучер е необходимо да се замени за билет на касата на театъра, най-късно до 40 минути преди началото на концерта.
  • Концертът "Влез в моя сън" ще се представи на 29 Септември (Неделя) от 17:00ч в НМТ "Стефан Македонски".
  • Офертата важи за място на 12 и 13 ред.
  • Всички други глобални условия на Oferti.Broshura.bg
Задай въпрос

Осигурено от НМТ "Стефан Македонски"

В най-новата ни културна действителност Национален музикален театър "Стефан Македонски" заема достойно място до водещите национални и световни музикални институти . 65-годишната история на единствения у нас жанрово-профилиран театър е неразделна част от историята на българското професионално оперетно изкуство, което достига представително национално ниво още през 30-те години на отминалия век.

До днес театърът е уникално явление в художествения живот на страната и единствен по рода си на Балканския полуостров. На сцената на театъра могат да се реализират широкоформатни музикално-сценични произведения - съвременни мюзикъли и класически оперетни заглавия. Театърът разполага с трупа на изключително високо професионално ниво- солисти, оркестър, балет и хор, сценографи, художници на костюми и собствени ателиета за изработка на костюмите. Специален технически екип обслужва сцената, озвучаването и осветлението и разполага със студио за специални ефекти.

Прочети още

Галерия

София, Оборище, бул. Евлоги и Христо Георгиеви 82 02/ 943 ** ** (скрит) Понеделник - Петък: 10:00 - 18:00ч (офис), Каса на входа на Военна академия: 19:00 - 21:00ч (в деня на събитието)
Офертата е осигурена от ДЪРЖАВЕН МУЗИКАЛЕН И БАЛЕТЕН ЦЕНТЪР-СОФИЯ, ЕИК: 000670812, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 18.09.19 до 29.09.19.
Концертът "Влез в моя сън" по случай юбилея на диригента Юли Дамянов - на 29 Септември
Цена: 15 лв
Регулярна цена:
30 ЛВ
Промо отстъпка:
50 %
Спестяваш:
15 ЛВ
Разграбена оферта! Офертата е грабната 60 пъти

Активни промо оферти:

Виж всички оферти