За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Фарс-мюзикълът на Недялко Йорданов "Две жени, без да се брои мъжът" - на 14 Ноември, в Театър "Сълза и смях"

Фарс-мюзикълът на Недялко Йорданов "Две жени, без да се брои мъжът" - на 14 Ноември

ДКТ "Иван Димов гостува на софийска сцена с една много сериозна и много шеговита трагикомедия за сблъсъка на две жени в класическите роли на съпруга и любовница на един мъж, който позорно не се появява на сцената.

Фарс-мюзикълът "Две жени, без да се брои мъжът" на 14 Ноември от 19:00ч в Театър "Сълза и смях - открита сцена" 8 лв Разграбено

Повече за спектакъла:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 14 Ноември 2019 (Четвъртък).
  • Разпечатаният ваучер трябва да се замени за талон с място и ред на касата на театъра, най-късно до 30 минути преди началото на представлението.
  • Фарс-мюзикълът "Две жени, без да се брои мъжът" ще се играе на 14 Ноември (Четвъртък) от 19:00ч в Театър "Сълза и смях - открита сцена".
  • Офертата важи за място по избор на партер, 1, 2, 8, 9 и 10 ред.
  • Всички други глобални условия на Oferti.Broshura.bg
Задай въпрос

Осигурено от ДКТ "Иван Димов"

Сградата на Театъра е построена 1926г. През 2004г е направен уникален за България основен ремонт от Община Хасково, който превръща ДКТ "Иван Димов" в един от най-красивите и съвременни театри в страната. Запазена е архитектурата от годините на построяването, изцяло е подменена сценичната механизация, водопроводната и електрическа система.

През 2000г кукленият и драматичен театър в Хасково са обединени в един общ куклено-драматичен театър под името Драматично - куклен театър "Иван Димов" със статут на продуциращ център със собствена продукция, без актьори на щат - сформират се трупи на граждански договори по съответни проекти. От обединението на двата театъра в годините са спечелени множество награди от различни фестивали и конкурси, включително награди Аскеер и Икар.

Прочети още

Галерия

София, ул. Г.С.Раковски 127 02/ 98* **** (скрит) Понеделник - Петък: 9:30 - 19:30ч, Събота и Неделя: 11:30 - 19:30ч.
Офертата е осигурена от ДКТ ИВАН ДИМОВ, ЕИК: 126004416, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 21.10.19 до 14.11.19.
Фарс-мюзикълът на Недялко Йорданов "Две жени, без да се брои мъжът" - на 14 Ноември
Топ цена: 8лв
Изтекла оферта! Офертата е грабната 56 пъти за 25 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти