За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Ексклузивно в Oferti.Broshura.bg! Сатиричната комедия "Ще ти разкажа за Америка" с Красимир Ранков - на 29 Ноември в ДКТ "Васил Друмев"

Една великолепна сатира на Шуменска сцена! Гледайте Красимир Ранков в абсурдната като живота комедия, показваща преживяванията на човек, завърнал се от Америка след повече от 15 години!

Сатиричната комедия "Ще ти разкажа за Америка" на 29 Ноември от 19:00ч:

Варианти на офертата:
Място на партер (1, 2, 11, 12, 13, 14, 15, 16 или 17 ред) или на балкон (1 или 4 ред) 10 лв Разграбено
Място на партер (3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 или 10 ред) или на балкон (2 или 3 ред) 12 лв Разграбено

Повече за спектакъла:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 29 Ноември 2019 (Петък).
  • След получаване на ваучера е необходимо да резервирате вашите места в залата. Това можете да направите чрез Oferti.Broshura.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Не е необходимо да разпечатвате ваучера. Необходимо е да покажете неговия QR код или баркод, преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Допустимо е закъснение с до 15 минути след началото на спектакъла. При закъснение с повече от 15 минути зрители няма да бъдат допускани в залата и ваучерът ще се счита за използван.
  • Сатиричната комедия "Ще ти разкажа за Америка" ще се играе на 29 Ноември (Петък) от 19:00ч в Драматично-куклен театър "Васил Друмев".
  • Офертата важи за място според избрания вариант.
  • По телефона не могат да се правят резервации за местата.
  • Всички други глобални условия на Oferti.Broshura.bg
Задай въпрос

Осигурено от ДКТ "Васил Друмев"

Вече 158 години Шумен е градът с най-богати театрални традиции в България. От тук води началото си летописът на българския театър с първото театрално представление, състояло се на 15 август 1856г - "Михал" от Сава Доброплодни.

От 2000г Драматичен театър - Шумен и Куклен театър "Патиланчо" бяха обединени в Драматично-куклен театър "Васил Друмев" Шумен. Театърът е държавен репертоарен. Богатият и разнообразен афиш на ДКТ "Васил Друмев" включва заглавия от световната и българска драматургия, с приоритетно по традиция присъствие на заглавия от българската класическа и съвременна драматургия.

Театърът е съорганизатор и домакин на престижния, ежегодно провеждащ се Международен фестивал "Друмеви театрални празници Нова българска драма".

Прочети още

Галерия

Шумен, бул. Славянски 72
Офертата е осигурена от ДКТ ВАСИЛ ДРУМЕВ, ЕИК: BG127508351, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 05.11.19 до 29.11.19.
Сатиричната комедия "Ще ти разкажа за Америка" с Красимир Ранков - на 29 Ноември
Топ цена: 10лв
Изтекла оферта! Офертата е грабната 187 пъти за 25 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти